Forskellige ideer til rygestop

Den næste artikel her er som sådan ikke en idé. Eller jo jeg går med en idé om at holde op med at ryge og derfor har jeg nedfældet et par tanker om forskellige rygestop metoder og dem vil jeg gerne dele med dig.

Der er mange, som er begyndt at ryge, som ikke kan komme ud af det igen. De har prøvet meget, men de kan ikke lade være med, at tage en smøg i ny og næ. Det er dyrt at ryge, det er ubeskriveligt usundt, og dit helbred har på ingen måde godt af at du ryger. Det betegnes af nogle, som en sygdom, når man er ryger, da det kan være noget at det sværeste man har prøvet, at komme ud af rygning igen. Der er forskellige metoder til, at stoppe med rygning.

Metode #1 – søg professionel hjælp

Det er metoden, som der er flere og flere, der anvender. Det er det nemmeste, du får den bedst mulige hjælp til at få løst problemet, og du har muligheden for at få hjælp 24/7. Afvænning er det gyldne ord. Der findes folk, som er uddannet i, at få dig ud af f.eks. rygning. Du har adgang til deres ydelser, og det kan på alle måder godt betale sig, at søge professionel hjælp, hvis du selv har prøvet at stoppe med at ryge, men uden held.

Metode #2 – søg hjælp hos tidligere rygere

Hvis du kender nogle, som tidligere har været i samme situation som dig, og som har haft succes med at komme ud af det, kan du få yderst værdifuld hjælp af den person. Folk, som selv har været gennem processen, har mere at give af, end du lige tror. De kan i mange tilfælde give bedre hjælp end professionelle, da de ved hvad det handler om, og ved hvad de selv har gjort for, at komme ud af problemet.

Metode #3 – søg hjælp hos venner og bekendte

Få dine venner og bekendte til at tage cigaretterne fra dig, hvis du tager dem frem. Giv eventuelt et familiemedlem en masse penge, som du så får tilbage hvis du stopper med at ryge. Hvis du ikke stopper, må familiemedlemmet beholde pengene. Det er en metode, som du med fordel kan prøve kræfter med.

Metode #4 – du må ikke købe cigaretter

Hvis du køber cigaretter i en mindre butik, kan du måske aftale med en ansat, at hvis du kommer og beder om cigaretter, skal de afslå, og ikke lade dig købe dem. Det kan være svært, men derefter har du ikke et sted at købe dine cigaretter, og undgår på den måde at ryge.

Vil du også gerne i gang med et rygestop så se her.