Gode råd til dig som skal bo i en lille lejlighed

Skal du inden så længe flytte i en lille lejlighed, hvor pladsen er trang? Frygt ej. Der findes nemlig en række smarte tips til at gøre lejligheden større og mere behagelig at opholde sig i.

Køb multifunktionelle møbler – for eksempel en sovesofa

Et godt råd i forbindelse med tilflytningen til en mindre lejlighed er at købe multifunktionelle møbler. Den helt store fordel ved multifunktionelle møbler er, at du kan bruge dem til mere end én ting. Det vil sige, at du med stor garanti kan spare et møbel væk og dermed få mere plads.

Et fantastisk eksempel på et multifunktionelt møbel, det er sovesofaen. Sovesofaen giver dig en smart og lækkert sofa om dagen og en komfortabel seng om natten. På den måde slipper du for at købe en sofa OG en seng.

Hvis du godt kan lide det moderne look og ikke mindst foretrækker en høj kvalitet, så er det oplagt at se nærmere på Innovation sovesofaer. Innovation er et dansk møbelmærke som laver nogle af markedets absolut bedste sovesofaer. Hvis du gerne vil have et overblik over Innovations stil og design, anbefales det at læse følgende artikel på boligmagasinet BedreBoligliv.dk.

Artikel: http://bedreboligliv.dk/innovation-sovesofa-dansk-kvalitet-og-moderne-design/

Lyse farver giver et større rum

Du har med garanti hørt det før. Lyse farver får rum og værelser til at føles større. Derfor er det oplagt at male din lejlighed i nogle lyse farver – for eksempel hvide. På den måde vil lejligheden ikke føles så trang og lille som den måske er.

Derudover kan det også anbefales at anskaffe møbler i lyse farver med henblik på at få rummet til at føles større. Dog skal du passe på, at det hele ikke bliver for hvidt og kedeligt. Kontraster er nemlig med til at skabe hygge.

Sørg for at arbejde for et godt indeklima

Når du skal bo i en lille lejlighed, så kan det gode indeklima meget hurtigt blive udfordret. Derfor er det uhyre vigtigt, at du er bevidst om at gøre klimaet så godt som muligt i din lejlighed.

Et dårligt indeklima er nemlig med til at øge risikoen for svamp i husets vægge, råd osv. Derudover har det også personlige konsekvenser i form af en øget risiko for sygsomme som hovedpine, forkølelse, feber, svamp osv.

En god måde at få et godt indeklima på er ved at lufte ud 1-2 gange om dagen. På den måde bliver luften udskiftet med noget nyt og fugtighedsniveauet holdes nede. Det er især en god ide at lufte ud, når du er stået op, da du om natten har afgivet en masse kropsfugt, der hænger i luften. Det er bl.a. derfor, at du oplever kondens på vinduerne i soveværelset om morgenen.