Sådan skaber du en indbydende og smuk spisestue

Skal du til at i gang med at indrette din nye spisestue? Savner du noget boliginspiration? Vil du gerne vide, hvordan du indretter en stue som er indbydende og rar at opholde sig i?

I så fald er dette artiklen for dig. Den indeholder nemlig tre gode råd til, hvordan du får skabt dig en meget hyggelig og indbydende spisestue med alt, hvad hjertet begærer.

Valg af spisebord og spisebordsstole er uhyre vigtigt

En spisestue bliver typisk domineret af et spisebord med dertilhørende stole. Derfor er det uhyre vigtigt, at du bruger masser af tid på at finde det helt rette spisebordssæt, så det matcher dit hjem.

Et rigtig godt sted at starte, når du skal finde nyt spisebord og stole, er diverse bolig- og indretningsmagasiner. I disse magasiner kan du typisk finde en masse god inspiration og viden, der er værd at benytte sig af, hvis du for eksempel har meget svært ved at beslutte dig.

Find yderligere inspiration til valg af spisebord og spisebordsstole her.

Sørg for at vælge de rette lamper

Udover spisebord og stole, så er det også vigtigt at finde de rette lamper og den rette belysning, hvis du gerne vil skabe dig en indbydende stue. Der findes et væld af forskellige lamper på markedet, hvorfor det godt kan være lidt svært at finde frem til dine favoritter.

Igen anbefales det at finde inspiration i forskellige magasiner og lignende. Som alternativ kan du også besøge din lokale lampeforhandler og høre ham eller hende om råd og tips til en god indretning.

Planter, malerier og brugskunst sætter prikken over i’et

Sidst men ikke mindst, så er det værd at overveje at udstyre spisestuen med planter, malerier, brugskunst og lignende med henblik på at sætte prikken over i’et i forhold til den samlede indretning. Du kan for eksempel med fordel hænge et maleri op ved siden af spisebordet med henblik på at skabe en større dynamik i rummet.